Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Moderní úřad


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ptejte se ministra vnitra Ivana Langera v on-line evropském chatu

Ministr vnitra ČR Ivan Langer zodpoví 19. ledna v 10:00 vaše dotazy v české i anglické verzi chatu po neformálním zasedání Rady pro spravedlnost a vnitro. 

Na neformálním zasedání projednali ministři vnitra členských států EU mimo jiné i využívání moderních technologií pro bezpečnost a bezpečné využívání moderních technologií. Dotazy na téma výsledků neformálního zasedání můžete pokládat již od neděle 18.1.2009 večer. Po skončení chatu se objeví nejzajímavější dotazy i odpovědi z obou jazykových verzí chatu v Aktualitách na homepage www.eu2009.cz.
 
Chat proběhne ve dvou jazycích – v češtině mohou dotazy pokládat domácí, v angličtině pak zahraničí čtenáři. České a anglické dotazy se zobrazují pouze v příslušné jazykové verzi chatu. Pokud tedy chcete sledovat všechny dotazy, které ministr zodpoví, otevřete si obě jazykové verze.
 
Webová stránka českého předsednictví www.eu2009.cz přichází jako první z dosavadních předsednických portálů s novinkou Evropského chatu. Po celý půlrok českého předsednictví budou na otázky české i zahraniční veřejnosti online odpovídat jak čeští, tak i evropští politici. Všichni tak budou mít možnost ptát se přímo politiků na předsednictví i další odborná témata, která politici řeší na zasedáních na nejvyšší úrovni. Hlavní ambicí chatu je přiblížit problematiku EU široké veřejnosti.
 
 
Mgr. Markéta Matlochová
tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem