Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Moderní úřad


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pozvánka na konferenci Moderní veřejná správa 2017

Odbor strategického rozvoje a koordinace veřejné správy Ministerstva vnitra Vás srdečně zve na druhý ročník konference Moderní veřejná správa, který se letos uskuteční ve dnech 1. a 2. června v Brně. 

Konference Moderní veřejná správa sdružuje desítky osobností a odborníků z celostátní, regionální i lokální úrovně české veřejné správy a je určena především pro představitele územních samosprávných celků a jejich úřadů, případně zaměstnanců těchto úřadů. Loňského ročníku se účastnilo téměř 400 osob, které si poslechly příspěvky více než 40 řečníků. Jde tedy o unikátní příležitost pro sdílení dobré praxe a navazování nových kontaktů a možností spolupráce. Více o minulém ročníku, včetně archivu přednesených prezentací najdete na http://www.mvcr.cz/clanek/konference-moderni-verejna-sprava-2016.

Na programu letošního ročníku konference jsou legislativní novinky s dopadem na obce a kraje, příklady meziobecní spolupráce, příklady projektů obcí oceněných Cenou Ministerstva vnitra za kvalitu ve veřejné správě, novinky z eGovernmentu, přehled o strategickém rozvoji veřejné správy nebo příklady využití evropských prostředků v rámci veřejné správy.  Součástí konference je také blok začleňující tradiční Národní konferenci kvality ve veřejné správě věnující se rozvoji řízení kvality. Více informací o letošním ročníku naleznete na http://www.mvcr.cz/clanek/konference-moderni-verejna-sprava-2017.

Součástí konference bude také slavnostní večer na hradě Špilberku, během kterého budou předány Ceny Ministerstva vnitra za kvalitu ve veřejné správě. Pro tuto událost je rovněž připraveno pohoštění v podobě rautu, ke kterému zahraje kapela Jazzika.

Konference Moderní veřejná správa proběhne v prostorách Univerzitního kampusu Bohunice - Masarykova univerzita, na adrese Kamenice 753/5, Brno. Registraci je možné provést přes on-line formulář na webové adrese http://mvcr.formees.cz/f/konference-2017. Vstup na konferenci je zdarma.

V případě potřeby se obraťte na kontaktní osoby Ing. Editu Hudíkovou (e-mail: edita.hudikova@mvcr.cz, tel: 974 816 625) nebo Mgr. Filipa Zavřela (e-mail: filip.zavrel@mvcr.cz, tel: 974 817 404).

vytisknout  e-mailem