Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

OLYMP Centrum sportu Ministerstva vnitra spouští revoluční projekt!

Ve spolupráci s televizí A11 rozjelo unikátní sérii rozhovorů s názvem A11 Cesta na OLYMP, která nechá diváky nahlédnout do sportovního zákulisí. 

OYLMP Centrum sportu Ministerstva vnitra se může pochlubit bezmála čtyřmi sty vynikajícími sportovci. Sportovci, kteří dosahují obdivuhodných výkonů nejen na domácí, ale i mezinárodní scéně. Sportovci, kteří na cestě za úspěchy museli leckdy překonat řadu překážek a nástrah osudu. Je proto skvělé, že díky iniciativě OLYMP CS MV vznikla platforma, kde se mohou se svými příběhy pochlubit. Diváci televize A11 tak zároveň dostanou naprosto jedinečnou možnost se každé úterý ponořit do sportovního zákulisí, nahlédnout za oponu nablýskaných trofejí a vidět sportovce OLYMP CS MV nejen jako stroje, ale jako běžné smrtelníky, kteří musí též překonávat řadu životních problémů.

Iniciativu si velmi pochvaluje i sám ředitel resortního centra Michal Volf, který si tak může odškrtnout další ze zrealizovaných projektů od svého nástupu do funkce v srpnu loňského roku. "Jsem nesmírně rád, že se nám tento společný projekt podařil dotáhnout dokonce a opravdu se nemohu dočkat prvních dílů. Myslím si, že něco takového tu chybělo a jsem pyšný, že tento revoluční krok mohu realizovat zde v rámci svého působení na OLYMP Centru sportu Ministerstva vnitra. Věřím, že se podaří zvýšit zájem o sport, a to nejen ten výkonnostní." Pochvaluje si prozatímní průběh spolupráce s televizí A11 ředitel Volf. Už jen ukázka pod odkazem níže může mnoha sportovním fanouškům nahnat husí kůži.

https://www.olympcsmv.cz/wp-content/uploads/2023/06/UPO_Cesta-na-Olymp_WEB.mov

Celým pořadem bude provázet tiskový mluvčí OLYMP CS MV a bývalý moderátor sportu a Hlavních zpráv Marek Kafka, který zároveň koncept rozhovorů navrhl. "Moc děkuji panu řediteli Volfovi, že ve mě vložil tolik důvěry a že můj návrh podpořil. Myslím si, že už jen to, jak nadšeno bylo i vedení televize A11, svědčí o tom, že opravdu stojíme u něčeho jedinečného. Doufám, že divákům přiblížíme právě tu cestu, kterou si naši sportovci museli projít, aby se dostali až na vrchol." A nejen divákům! Každý díl bude k poslechu v podcastových aplikacích a k nahlédnutí i na sociálních sítích. Máte se rozhodně na co těšit!

  

Odkazy do noveho okna

A11_Cesta_na_OLYMP-studio_-_obr

A11_Cesta_na_OLYMP-studio_-_obr 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem