Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Efektivní veřejná správa


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ministerstvo vnitra uspořádalo dětský den

V neděli 14. září 2014 uspořádalo Ministerstvo vnitra v areálu Centra sportu Dětský den: Potkej své hrdiny. Pro děti zaměstnanců Ministerstva vnitra, České pošty, Policie ČR a Hasičského záchranného sboru byl připraven bohatý sportovní i kulturní program. 

Malí i velcí návštěvníci mohli zhlédnout v rámci programu ukázky hasičské a policejní techniky včetně představení jednotlivých bezpečnostních složek – například práce hasičů lezců, vystřihování z vozidla nebo ukázky hipologie či kynologie. Kromě soutěží, za jejichž absolvování dostávaly děti odměnu, byl pro ně připraven také kulturní program, a to v podání Divadélka Romaneta a skupiny Maxim Turbulenc.
 
Součástí programu bylo také stanoviště Centra sportu, kde se mohly děti seznámit s jednotlivými sporty i se sportovci Centra sportu včetně olympijské vítězky, mistryně světa a Evropy Kateřiny Emmons a vyfotit se s nimi. Ministerstvo vnitra uspořádalo resortní dětský den jako výraz poděkování svým zaměstnancům za náročnou práci, kterou odvádějí nejen pro samotné ministerstvo, ale především pro všechny obyvatele České republiky.
 
 Víc fotografií najdete ve fotogalerii.
 
 
Lucie Nováková
ředitelka odboru tisku a public relations

vytisknout  e-mailem