Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ministerstvo vnitra nabízí finanční podporu

MV nabízí finanční podporu zapojení do programů EU pro rok 2015 

V roce 2015 je dotační titul aktuální pro projekty programu CEF Telecom a dobíhající projekty programu CIP ICT-PSP. 

Za účelem zvýšení účasti tuzemských subjektů v projektech financovaných z programů EU (dříve komunitárních programů) v oblasti informační společnosti vyhlašuje Ministerstvo vnitra dotační titul „Podpora zapojení do programů EU pro rok 2015“, jehož cílem je finančně motivovat k účasti v jednotlivých evropských projektech, resp. být iniciátorem těchto projektů. Finanční podporu je možné získat na úhradu nákladů souvisejících s účastí v projektu. 
 
V současné době je dotační titul aktuální především pro projekty Rámcového programu pro konkurenceschopnost a inovace (CIP ICT-PSP), jehož poslední 7. projektová výzva s uzávěrkou 14. května 2013 byla zaměřena na témata a cíle ze strategie „Digitální agenda pro Evropu“ a obsahuje 5 základních témat a pro nové projekty předkládané v rámci programu CEF Telecom (Connecting Europe Facility). Program CEF Telecom pro období 2014–2020, též zvaný Nástroj pro propojení Evropy, nabízí příležitosti pro financování evropských projektů pro rozšíření pilotních řešení a mimo jiné umožňuje i financování projektů programu Safer Internet. Dne 30. dubna 2014 byla zveřejněna 1. výzva k předkládání návrhů na projekt „Generické služby Safer Internet“ s maximálním rozpočtem 9,7 mil. €.
 
Vyplněnou žádost o podporu finanční spoluúčasti příjemce se všemi náležitostmi zasílejte na adresu Ministerstva vnitra nejpozději do 10. dubna 2015. Podrobnosti naleznete v pravidlech pro žadatele „Podpora zapojení do programů EU pro rok 2015“.

vytisknout  e-mailem