Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Moderní úřad


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Konference k eGovernmentu: Elektronické služby v Evropě se stávají realitou

Evropská komise pořádá ve dnech 6. – 7. listopadu 2014 konferenci k problematice zavádění přeshraničních elektronických služeb napříč Evropskou unií, a to v rámci budování jednotného digitálního trhu. 

Konferenci organizuje mezinárodní projekt eSENS, na němž se podílí i Česká republika. Konference je určena zástupcům státní a veřejné správy členských zemí EU a zástupcům IT společností, které zajímá spolupráce na budování infrastruktury eGovernmentu.
 
Cílem konference je diskuse o současné poptávce po přeshraničních elektronických službách ze strany občanů, firem a podnikatelů, o dosaženém pokroku v této oblasti a o krocích, které je stále ještě třeba udělat pro vybudování funkčního eGovernmentu. Na programu konference je prezentace výstupů projektu eSENS a dalších tzv. pilotních projektů velkého rozsahu, které by měly přispět k vývoji platformy „klíčových služeb“ pro přeshraniční digitální infrastrukturu eGovernmentu. Program konference včetně bezplatné registrace je k dispozici na webové stránce projektu eSENS: http://www.esens.eu/event/making-e-services-a-reality-in-europe/.
 
Vstup na konferenci je pro zástupce veřejné správy zdarma. Uzávěrka registrací je 30. října 2014. 
 
Název konference: Making e-services a reality in Europe
Místo konání konference: Lucemburk, Lucembursko
Zahájení: 6. listopadu 2014 v 14:00
Ukončení: 7. listopadu 2014 v 14:00

vytisknout  e-mailem