Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Efektivní veřejná správa


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Datové schránky na Žofínském fóru

Zajímají Vás datové schránky? Chcete se dozvědět to, co o nich ještě nevíte? Pak si Vás dovolujeme pozvat na 88. ŽOFÍNSKÉ FÓRUM na téma "eGovernment, opravdová služba občanům, revoluce ve veřejné správě". 

Tato akce, kterou pořádá Agentura NKL Žofín s.r.o. ve spolupráci s Ministerstvem vnitra ČR, Českou poštou, s. p., a Hospodářskou komorou ČR, se uskuteční dne 30. dubna 2009 od 13,00 hod. ve Velkém sále Paláce Žofín.

Na Žofínském fóru vystoupí ministr vnitra Ivan Langer, náměstek ministra vnitra Zdeněk Zajíček, generální ředitel České pošty, s. p., Petr Sedláček, ředitel sekce rozvoje služeb a eGovernmentu České pošty, s. p., Petr Stiegler a prezident Hospodářské komory České republiky Petr Kužel.

Dozvíte se zde například, proč jsou datové schránky považovány za revoluci ve veřejné správě, k čemu budou sloužit, kdo si je bude muset, resp. moci pořídit, jak se budou aktivovat a využívat nebo co přináší zákon 300/2008 Sb. o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů, který vstoupí v platnost už 1. července 2009.

Svou účast laskavě potvrďte Mgr. Terese Babkové na e-mailovou adresu babkova@mvcr.cz nebo na tel. 603 190 124.

  

Jana Malíková
ředitelka odboru a tisková mluvčí

  


28. dubna 2009

vytisknout  e-mailem