Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Chat na téma Zahájení podnikání v jiné zemi EU

Dovolujeme si upozornit na možnost zapojit se v pondělí 23. ledna 2017 do facebookového chatu na téma „Zahájení podnikání v jiné zemi EU“ („Starting business in another EU country“).  

Cílovou skupinou jsou občané/podnikatelé, kteří mají zájem založit nebo již založili firmu nebo chtějí expandovat v zahraničí v rámci EU. Domníváme se, že takový tematický chat by se mohl stát užitečným komunikačním doplňkem start-up iniciativ.

Chat bude probíhat v pondělí 23. ledna 2017 mezi 11.00 a 13.00 hodinou CET

Na praktické otázky budou odpovídat odborníci z právní služby Evropské komise Your Europe Advice, kteří mají potřebné znalosti z oblasti daňové politiky, potřebných dokumentů k založení a provozování, správních postupů a dalších možných dotazů, které by mohly padnout v souvislosti se start-upy v rámci jednotného trhu EU. Diskusi budou přítomni i kolegové z Evropské komise pro případné otázky související s iniciativou pro start-upy samotnou nebo podnikáním, např. ohledně odborných kvalifikací, financování, vysílání pracovníků do zahraničí apod.

Přítomní odborníci budou schopni zodpovědět otázky v angličtině, francouzštině, němčině.

Platforma pro chat je přístupná online a otevřená pro Vaše dotazy, které budou postupně zodpovídány v pondělí 23. ledna 2017 od 11.00 do 13.00 hodin. Dotazy můžete psát již teď a umístit na zeď: https://www.facebook.com/events/332489170443344/

vytisknout  e-mailem