Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Aktualizace metodiky PRINCeGON pro potřeby její implementace v území

Registrační číslo projektu: CZ.1.04/ 4.1.00/27.00001 

Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): 6291

Název zakázky: Aktualizace metodiky PRINCeGON pro potřeby její implementace v území

Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Služba

Datum vyhlášení zakázky: 28. 1. 2011

Název programu: Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost

Registrační číslo projektu: CZ.1.04/ 4.1.00/27.00001

Název projektu: Koordinace a zavádění Smart Administration ve veřejném sektoru

Název / obchodní firma zadavatele: ČESKÁ REPUBLIKA – MINISTERSTVO VNITRA

Sídlo zadavatele: Praha 7, Nad Štolou 936/3

Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele, její telefon a e-mailová adresa:
Ing. Martin Páral, ředitel Odboru programového řízení
tel. +420 974 818 642
martin.paral@mvcr.cz

IČ zadavatele: 00007064
DIČ zadavatele: CZ00007064

Kontaktní osoba zadavatele ve věci zakázky, její telefon a e-mailová adresa:
Mgr. Veronika Zalomová tel. +420 974 818 307
veronika.zalomova@mvcr.cz

Lhůta pro podávání nabídek: 16. 2. 2011 do 9:00 hodin

Místo pro podávání nabídek: podatelna Ministerstva vnitra na kontaktní adrese: náměstí Hrdinů 1634/3 Praha 4

Předmětem veřejné zakázky je vytvoření aktualizace metodiky PRINCeGON (PRINCeGON – metodika řízení projektů MV) pro potřeby její implementace v území. Cílem veřejné zakázky je zajistit aktualizaci metodiky PRINCeGON pro potřeby její implementace do organizací územní veřejné správy, tj. vytvořit metodiku pro potřeby řízení projektů v územní veřejné správě – tzv. metodiku PRINCeGON v území (PRINCeGON – metodika řízení projektů MV v organizacích územní veřejné správy).

Vytvořená metodika PRINCeGON v území bude obecná metodika použitelná pro potřeby organizací územní veřejné správy v oblasti řízení projektů včetně popisu specifik řízení projektů spolufinancovaných ze Strukturálních fondů Evropské unie.

Metodika PRINCeGON v území bude primárně vycházet z dokumentu PRINCeGON – metodika řízení projektů MV.

Aktuální verze metodiky PRINCeGON je veřejně přístupná na webových stránkách www.pmo-mv.eu. V rámci plnění veřejné zakázky budou uchazeči při podpisu smlouvy předány také další relevantní výstupy z již realizovaných veřejných zakázek zejména projektu Koordinace a zavedení Smart Administration ve veřejném sektoru (KOZA SA VS). Jedná se o realizované analýzy a realizovaná dotazníková šetření v oblasti řízení projektů Smart Administration.

Metodika PRINCeGON a výše uvedené výstupy z realizovaných veřejných zakázek v rámci projektu KOZA VS SA budou pro uchazeče závazným podkladovým materiálem pro zpracování předmětu veřejné zakázky.

Výstupem plnění veřejné zakázky bude zaktualizovaná metodika PRINCeGON zohledňující praktické zkušenosti s jejím použitím v územní veřejné správě, tj. vznikne metodika PRINCeGON v území (PRINCeGON – metodika řízení projektů MV v organizacích územní veřejné správy). Cílem aktualizace stávající metodiky PRINCeGON je zohlednění specifik na úrovni území, které povede k optimalizaci použití metodiky při řízení projektů v územní veřejné správě.

Stávající stav projektového řízení v územní veřejné správě bude popsán na základě analýzy založené zejména na relevantních výstupech probíhajících nebo již ukončených veřejných zakázek projektu KOZA SA VS, které budou v rámci této veřejné zakázky dopracovány / doplněny o aktuální informace tak, aby byla zajištěna maximální cílenost výstupů (tzn. realizace doplňující analýzy současného stavu projektového řízení v územní veřejné správě s ohledem na již existující výstupy realizovaných analýz).

Vytvořená metodika musí být dostatečně komplexní, aby zahrnovala všechny alternativy činností, které organizace musí v oblasti projektového řízení realizovat a zároveň musí být dostatečně obecná, aby se dala aplikovat za předpokladu mírných a jasně definovaných úprav.

Plné znění Výzvy a návrh smlouvy naleznete v přiložených souborech

Odbor programového řízení, 16.2.2011

vytisknout  e-mailem