Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

9. národní konference kvality ve veřejné správě

Připravovaný 9. ročník Národní konference kvality ve veřejné správě se uskuteční ve dnech 19.–21. února 2013 v Brně. Místo konání konference bude upřesněno.  

Plenární zasedání, které bude probíhat první den konference, bude již tradičně zaměřeno na kvalitu ve veřejné správě a řízení v České republice a v Evropě. Druhý den budou současně probíhat čtyři odborné sekce – Kvalita ve veřejné správě (metody kvality CAF a ISO), Inovace ve veřejné správě (v sekci se představí vítězové soutěže Ceny Ministerstva vnitra za kvalitu a inovaci ve veřejné správě), Lidské zdroje a kvalita (systematizace, organizační řád, hodnocení a osobní spisy), sekce e-Government (formuláře, jejich tvorba, využití a vazba na základní registry) a Komerční sekce (propagace nástrojů a služeb vedoucích ke zvyšování kvality ve veřejné správě a používaných veřejnou správou).
 
Poslední den konference bude zaměřen na téma Jak dál zvyšovat kvalitu ve veřejné správě.
 
Součástí konference je také slavností udělování Cen Ministerstva vnitra za kvalitu a inovaci ve veřejné správě za rok 2012, které je plánováno na závěr programu prvního dne a bude spojeno s následným společenským večerem.
 
O Ceny Ministerstva vnitra za kvalitu a inovaci celkem soutěží 40 organizací. V kategorii stříbrného stupně soutěží 13 organizací, o bronzový stupeň se uchází 19 organizací a v kategorii inovace je zařazeno 8 organizací. Dále bude udělována cena Personalista veřejné správy.

vytisknout  e-mailem