Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Efektivní veřejná správa


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

5. Národní konference kvality ve veřejné správě

Ve dnech 4. - 6. února 2009 se v Olomouci uskuteční již 5. Národní konference kvality ve veřejné správě. 

Banner konferenceBanner konferenceJedná se o tradiční setkání odborné veřejnosti a managerů napříč veřejnou správou, které je ale zároveň reprezentativní součástí celoevropského úsilí o dosahování kvality ve veřejné správě. Na organizaci konference se podílí Ministerstvo vnitra ČR společně s Radou kvality ČR a Olomouckým krajem. Národní konference není jen slavnostním milníkem celoročního úsilí ve zvyšování kvality veřejné správy, ale i příležitostí k vzájemné komunikaci v rámci odborných sekcí spolu s předáváním osobních zkušeností a poznatků přednášejících a účastníků.

Program bude již tradičně zaměřen na výměnu zkušeností z oblasti zvyšování výkonnosti a kvality organizací veřejné správy, na zhodnocení aktuálních projektů a představení nových trendů. Plenární zasedání se budou věnovat příkladům dobré praxe vycházející z použitých metod kvality, oceněným inovacím za rok 2008 a národní a nadnárodní podpoře kvality ve veřejné správě. Odborné sekce se budou zabývat partnerstvím a komunikací ve veřejné správě, řízením procesů a jejich optimalizaci zapojováním veřejnosti a zaměstnanců, tvorbou udržitelných strategických plánů měst a obcí, kvalitou v sociálních službách, efektivním benchmarkingem, eGovernmentem v praxi a ochutnávkou jednotlivých metod kvality.

Přednášející na konferenci patří dlouhodobě k nejzkušenějším a nejuznávanějším odborníkům v oblasti kvality v české veřejné správě a účastníci konference tak budou mít jedinečnou příležitost k setkání se špičkovými odborníky v této oblasti vědění a praxe v České republice.

Součástí konference bude slavnostní předání cen Ministerstva vnitra za kvalitu a inovaci ve veřejné správě za rok 2008.

Bližší informace o konferenci lze najít na www.konference5Q.cz, kde je zveřejněn program konference.

  


15. ledna 2009

vytisknout  e-mailem